Sultan Murka Terhadap Fizo Omar


Beta dgr ramai yg kecam si fizo ni smlm betul ke..? Beta agak mamat ni jenis perasan suci dan beradab cam jamal abdillah gak ni. Bg beta mamat jenis kaki sentap jeles dgn kemajuan org lain cam ni, level chef wan jer ni. Dah program dia taja suka hati dia la. mungkin dah dirancang dgn penerbit asalkan tak mengangu pentas. Chef wan dulu musim lepas kritik Dato Vida gila publisiti. Kalau ikut asas mentaliti seperti chef wan. Dia sendiri pun gila publisiti. Tukang masak duk kat dapur la buat apa masuk tv. Itu kalau beta nak berfikiran sempit cam kamu la. Nasib baik beta ni jenis mentaliti berjiwa besar.
Kalau dah rasa hot sgt suruh mawar sponser la tgk cam mana..? Harga tudung mahal2. Takkan nak sponser pun tak boleh. Takkan sembang jer lebih. Menyampah waklu. Dia pergi melamar mawar dlm pawagam tu lagi org menyampah la weh.
Setakat kahwin dgn jutawan tak payah la nak berlagak. Kamu bukannya usaha sendiri pun. Dato Vida tu usaha sendiri cekal sampai boleh jadi jutawan. Setakat tumpang bisness bini pun nak cakap besar. Tak payah la nak sembang. Beta tau ada yg menyampah dgn dato seri vida. Tp Itulah strategi pemasaran kalau kamu nak tau. Lagi org menyampah lg dpt dia publisiti free. Kamu apa tau strategi seorang ahli perniagaan yg kental dan berjiwa besar.
Bagi beta Dato SerinVida ni seorang yg jujur. Kita boleh tgk bila beliau ketawa mmg tak ada nak cover2 lg. main lepas jer. Itu bukti beliau seorg yg jujur. Ingat org yg beradab bajet suci cam kamu cam jamal abdillah tu semua jujur2 ke..? Yg gila2 nilah sebenarnya manusia yg jujur. Sebab itulah mereka berjaya. Mohon fizo dan kaki2 sentap yg lain minum air rebusan tayar kereta mana tau boleh cerdik nanti.



Sumber: http://beritaviralon9.blogspot.com/

Sign up here with your email address to receive updates from this blog in your inbox.

0 Response to "Sultan Murka Terhadap Fizo Omar"

Post a Comment